Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Черкаському стартував всеукраїнський фінальний етап змагань зенітних розрахунків

У Черкаському стартував всеукраїнський фінальний етап змагань зенітних розрахунків

Біг з перешкодами, армійський біатлон, стрільба з ручної зброї, вправи на силу та витривалість. У Черкаському стартував всеукраїнський фінальний етап змагань зенітних розрахунків військових частин Національної гвардії України.

Участь у змаганнях взяли військові з Харкова, Запоріжжя, Гостомелю, Вишгорода, Винниці та Дніпра.

Віктор Кічкірук служить за контрактом. Результатом вправи “До бою”, коли розгортали гарматний розрахунок на час, не задоволений.

"Можна б було краще, але що було, то було. Є свої мінуси, є свої плюси. Де тренуєшся там зовсім по-іншому, обставини, інші фактори впливають", — говорить Віктор Кічкірук — учасник змагань.

Полковник, начальник відділу протиповітряної оборони головного управління Національної гвардії України Андрій Воєвода розповідає, що участь у змаганнях взяли військові з різним рівнем підготовки.

"Є різні військовослужбовці. Є солдати строкової служби є контрактники. Є ті, які вже займали перші місця в збройних силах України, ми три роки поспіль займали перше місце в збройних силах України. А також є ті, які займали перші місця в Операції Об’єднаних сил в Луганській, Донецькій області там також проводять такі заходи", — говорить Андрій Воєвода — головний суддя.

У щорічних змаганнях зенітників участь взяли військові з п'яти областей України - це кілька сотень осіб. Переможців змагань назвуть в п'ятницю.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті