Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чоловік підробив документи, щоб отримати ділянку в лісі Орловщини вартістю понад 1 млн гривень

Чоловік підробив документи, щоб отримати ділянку в лісі Орловщини вартістю понад 1 млн гривень

Новомосковською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянина за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 та ч.4 ст.358 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах, використання завідомо підробленого документа).

За даними слідства, мешканець Новомосковського району, з метою одержання права власності на земельну ділянку лісового фонду площею 0,3608 га, надав приватному нотаріусу підроблений документ – розпорядження голови Новомосковської райдержадміністрації, до якого внесено завідомо недостовірні відомості про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачі громадянину земельної ділянки на території Орлівщанської сільської ради.

Таким чином обвинувачений зареєстрував за собою право власності на земельну ділянку вартістю понад 1 млн грн, спричинивши державі шкоду на вказану суму.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


qqq  (02.09.20 15:17): @амурский, ты настолько ограниченная личность в своем развитии, что не стесняешься даже этого показать - был бы в доле, в суд обвинительный акт в отношении НЕ гражданина был бы направлен, а в отношении нотариуса, а вот об этом здесь нет ни слова... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Амурский  (02.09.20 15:00): Частный нотариус был в доле. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті