Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пдготовку проекту модернізації міжнародного аеропорту в Дніпрі потрібно пришвидшити, — Криклій

Пдготовку проекту модернізації міжнародного аеропорту в Дніпрі потрібно пришвидшити, — Криклій

Підготовку проекту модернізації міжнародного аеропорту в Дніпрі потрібно пришвидшити, щоб вже цього року розпочати будівельні роботи.

Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій під час наради за участю голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Бондаренка, голови Державіаслужби Олександра Більчука та голови Укрінфрапроєкту Кирила Хом’якова. Наразі виконали інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні вишукування, розробили і проаналізували кілька варіантів розміщення штучної злітно-посадкової смуги та основних об’єктів аеродромної інфраструктури. Також розробили проект генерального плану аеропорту і завершили розробку вертикального планування території. За даними Мінінфраструктури, зараз проводять дослідження стану навколишнього середовища з метою оцінки впливу майбутніх робіт на довкілля.

Нагадаємо, у державному бюджеті на 2020 рік передбачено 100 млн грн на проєктування та модернізацію міжнародного аеропорту “Дніпропетровськ”.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Док  (05.06.20 15:41): чем быстрее сделает хоть что то похожее на аэродром, тем больше будет работы в Днепре и перспективы

частный лучше "госнапильников"! будет конкуренция будет нормальный сервис
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Много вопросов  (05.06.20 15:12): Вот совсем не понятно, какое отношение гос.бюджет имеет к ЧАСТНОМУ аэропорту??? ВПП -- и то не принадлежит государству. Ну нет в Днепре аэропорта. А при таких раскладах и не будет... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті