Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

76-річна кам'янчанка обміняла всі свої заощадження на «нові гроші»

76-річна кам'янчанка обміняла всі свої заощадження на «нові гроші»

Незважаючи на постійне застереження правоохоронцями через ЗМІ мешканців міста про різноманітні схеми шахрайств, аферисти все одно знаходять довірливих громадян. Найчастіше жертвами шахраїв стають люди похилого віку. Як правило, злочинці користуються їх довірою.

26 травня місцеву жительку під виглядом соціальних працівниць відвідали дві жінки, які повідомили, що зараз триває грошова реформа і в оборот вводять купюри нового зразка, тому необхідно старі гроші обміняти на нові. 76-річна жінка повірила в грошову реформу та втратила всі свої заощадження.

Поліцейські, вкотре звертаються до всіх громадян у кого є літні родичі, проведіть з ними профілактичну бесіду і попередьте їх бути пильними та обережними з незнайомцями.

Зверніть увагу!

Враховуючи, що останнім часом в місті почастішали випадки, коли шахраї під приводом обміну грошей позбавляють пенсіонерів всіх їх заощаджень, правоохоронці просять звернутися до поліції осіб, які могли постраждати або постраждали від дій шахраїв, однак раніше до поліції не звертались. Також просьба звернутися громадян, які володіють інформацією про осіб, які використовують аналогічні схеми шахрайств. Телефони для зв’язку: 0965869441, 0675686298, «102» або іншим зручним для Вас способом. Анонімність гарантується.

Громадська організація «Ветеранів та пенсіонерів правоохоронних органів України м. Кам`янське» гарантує грошову винагороду громадянам за надання об’єктивної інформації, яка сприятиме слідству та затримання злочинців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вопрос  (28.05.20 12:35): А приметы? Одно дело для информирования граждан, а другое, исходя из них просматриваются по району к месту совершения видеокамеры наблюдения. Большого ума не нужно, можно даже при желании раскрыть. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті