Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують встановлювати зупинкові комплекси

У Дніпрі продовжують встановлювати зупинкові комплекси

У Дніпрі, на вулиці Панікахи, 15, встановлюють новий зупинковий комплекс. Загальна площа реконструкції становить понад 500 квадратних метрів. Усе роблять інвесторським коштом, без залучення міського бюджету.

«Згідно із затвердженим архітектурним типом, новий зупинковий комплекс буде облаштований обігрівачем, освітленням, безбар'єрним пішохідним огородженням, пандусом і тактильною плиткою. Зупинка буде оазисом відпочинку та комфортним місцем очікування громадського транспорту для місцевих мешканців. Також біля зупинки висадять дерева», – розповів директор КП «Дніпротранскомплекс» Дніпровської міської ради Станіслав Робота.
Закінчити роботи планують за півтора місяця. Окрім цього, у разі пошкодження зупинкового комплексу інвестор зобов’язаний його відновлювати.

«Вкладання інвесторами грошей у встановлення зупинкових комплексів ще раз підтверджує правильний підхід мера до того, що відбувається у місті. Якщо ти працюєш і заробляєш кошти у Дніпрі, то вкладай у розвиток свого міста», – зазначив Станіслав Робота.
До першого червня у Дніпрі планують встановити ще три зупинки за інвесторські кошти і одну – за меценатські.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Остановку или ...  (28.04.20 15:49): торговый комплекс с мини остановкой? Кто "инвестор"? На каких условиях выделена земля? Был ли открытый конкурс на данный клочок земли? Какую аренду в месяц "инвестор№будет платить городу? Відповісти | З цитатою
George  (24.04.20 08:30): Там, где уже были остановки, их сносят и ставят новые. А там, где их годами не было, никто ничего и не делает. Пример - остановка общественного транспорта на Западном, на против лакокраски. Каждый день много народу едет с работы в сторону города. Часто ждем транспорт под дождем, спрятаться негде, тротуара нормального тоже нет, реки воды с Западного, дорогу не перейдешь... Сделайте хоть какое-то благоустройство Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел Днепр  (23.04.20 23:02): Когда можно будет пройти пешком по противоположной стороне улицы напротив "TERRA"? Сделать парковку с выходом на дорогу по всей длине это разве законно ? Там же просто негде пройти из-за плотно расставленных в хаотичном порядке авто. По дороге идти-собьют , тротуара нет, по парковке-задавят , обойти из-за потока авто практически нереально-пешехода никто не пропустит. "TERRA" что выше закона и на пеших покупателей плевала? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті