Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
11:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині вогонь з палаючої трави перекинувся на будинок і господарські будівлі

На Дніпропетровщині вогонь з палаючої трави перекинувся на будинок і господарські будівлі

12-го березня о 13:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території у селі Новоселівка Царичанського району.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла на відкритій території. Спочатку зайнялась суха трава, та вогонь розповсюдився і перекинувся на одноповерховий дачний будиночок та господарську споруду на вулиці Ватутіна.

Вогнем знищено траву на загальній площі 4 га, господарську споруду на площі 24 кв. метри, дах будинку та домашнє майно всередині на площі 56 кв. метрів.

Пожежу локалізовано о 14:23 та ліквідовано о 17:07.

До гасіння займання залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Загиблих та постраждалих немає.

Шановні громадяни!

Не ігноруйте слів рятувальників! Не підпалюйте суху рослинність та не кидайте на землю незагашені недопалки. Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101».




Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (13.03.20 19:05): В поселке Слобожанском 8 марта (по адресу улица Межевая 23 , 25 и улица Канальная) горела сухая трава на площади около гектара и чудом не загорелись частные домовладения . Но СМИ молчат !! Відповісти | З цитатою
Злюка  (13.03.20 13:35): Весь частный сектор начал палить листья, ничего удивительного. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті