Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
03:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали осіб, які розбирали викрадене авто

Патрульні затримали осіб, які розбирали викрадене авто

24 грудня, ввечері спецлінії 102 надійшло повідомлення, що у центральному районі міста двоє невідомих розбирають машину та вантажать деталі в інше авто. На перевірку інформацію поїхав екіпаж патрульної поліції.

На місці правоохоронці побачили майже повністю розібране Renault та двох громадян, яки вантажили запчастини в авто Таврія, що стояло поруч. Документів на розібраний транспортний засіб у чоловіків не було. Після перевірки виявилось, що Renault знаходиться в розшуку, як викрадене.

На місце приїхала слідчо-оперативна група. Ймовірних крадіїв доставили до Центрального відділку поліції.

Раніше повідомлялося, що цей автомобіль викрали в ніч з 17 на 18 грудня і знайшли менш за добу в балці в районі Краснополянского провулка без «начинки» під капотом, задніх і передніх коліс і «голим» салоном .



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Док  (24.12.19 18:00): Браво) поймали мародеров кинутых авто) долго сидели в засаде поди полицаи!? Відповісти | З цитатою
нудный  (24.12.19 17:20): т.е. автомобиль обнаруженный ранее, полициянты так и оставили в балке. так можно каждый день новых грабителей задерживать Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті