Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Музеї українського живопису людей загортали у скотч

У Музеї українського живопису людей загортали у скотч

У Музеї українського живопису скульптор Олександр Мілов прочитав безкоштовну лекцію та провів воркшоп, на якому поділився секретами своєї творчої "кухні".

В минулу п’ятницю, 13 грудня, у Дніпрі гостював відомий на весь світ скульптор Олександр Мілов. У Музеї українського живопису митець прочитав безкоштовну лекцію та провів воркшоп, на якому поділився секретами своєї творчої «кухні».

Головним організатором події виступила Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура.

Директорка підприємства Яна Куницька говорить, що дуже важливо розуміти шлях людини, яка має досягнення у творчому плані:

«Як? Чому? Навіщо? Це дуже цікаво дізнатися під час лекції. Сучасне мистецтво дуже провокативне, потребує багато запитань. Те, що вкладає у свій автор може не збігатися з тим, що бачить глядач. Це різні речі. Тому комунікація на таких зустрічах дуже важлива. У Олександра Мілова є концепція того, що він робить. Скульптор втілює її в життя. Він люб’язно поділився з нами не тільки інформацією, але й технологією.»
Олександр Мілов став відомим, завдяки величезній інсталяції «Любов», яку він зробив у пустелі Неваді під час фестивалю «Burning Man». Проте сам він говорить, що не дуже любить розповідати про цю роботу:

«Ви бачили цю скульптуру? Вона сама говорить про себе. Тому, коли люди мене питають, що вона символізує, не знаю, що відповісти… Ця скульптура — про наше его, яким ми обростаємо під час життя, й про те, що робить нас людьми».
На воркшопі майстер продемонстрував, як досягає такої схожості з людськими пропорціями у своїх роботах. Він просто загортає своїх друзів… у скотч.

Матеріал допомагає робити 3D-ескіз, який потім перетворюється на велику металеву конструкцію.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Валентина  (18.12.19 11:40): Да, убогий мир в голове этого скульптора раз образы черпает таким способом! Грусно! Відповісти | З цитатою
Елена  (17.12.19 22:28): Бред какой-то. Как же скульпторы до сих пор без скотча работали? Что за искусство пошло. Кто-то банан скотчем приклеил, а кто-то людей в него заматывает. Если я начну такое творить, то меня сочтут нервно-больной. А художникам выходит, что можно. Відповісти | З цитатою
не понятно...  (17.12.19 12:34): Красивые девушки позволили себя скотчем обклеить, а он с них скульптуры делает. Совсем у человека нет фантазии Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті