Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі побільшало радарів TruCam

У Дніпрі побільшало радарів TruCam

Патрульна поліція продовжує пильнувати за водіями, які перевищують дозволену швидкість руху на дорогах, запобігає, пояснює і притягує до відповідальності.

А для того, щоб це відбувалося ще ефективніше — розширює кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшує кількість таких приладів.

Від завтра, 20 листопада, поліція додає ще 57 нових ділянок, а також розширює уже 2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках.

У Дніпрі TruCAM з'являться на проспектах Слобожанському і Д. Яворницького.

У поліції нагадали про підходи, згідно з якими здійснюється фіксація:

- на сайті та у соцмережах публікується карта, де позначені ділянки, на яких вимірюється швидкість;

- на дорозі встановлюються відповідні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень;

- у місцях фіксації порушень стоїть службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Застерігаю водіїв, що перевищення безпечної швидкості руху — це одна з найперших причин ДТП на дорогах України за 2019 рік. Тому перш ніж щосили тиснути на педаль газу — думайте про наслідки.

Також про результати роботи: з початку використання приладу (жовтень 2018) патрульні притягнули до відповідальності понад 350 тисяч порушників.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (19.11.19 14:19): А за проезд на красный свет когда начнут штрафовать? На Победе пешеходам уже по 5 секунд зеленый горит, а ты все еще проверяешь, все ли машины остановились. Или это к ДТП не приводит? Відповісти | З цитатою
Макс  (19.11.19 13:59): Какие-то полумеры, если често. Превышение скорости - главная причина ДТП. Знаки нужны. Но включать маячки - это слишком снижает еффективность. В Европе все давно придумано до нас. Ставится радар на треноге и метров через 300 - экипаж полиции в кустах. Радар в автоматическом режиме фиксирует - полиция ловит. В итоге - эффективно, просто и удобно. И никакой корупции - нарушение сразу фиксируется в базе. Відповісти | З цитатою
Alex  (19.11.19 12:16): А почему это надо знаки ставить, маячки включать? Что бы знали где могут штрафонуть, а потом снова нарушать(тоесть ездить как всегда)? Не проще бы просто на тихаря все это делать, что бы все боялись нарушить, не зная где могут зафиксировать? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті