Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі провели акцію «Цукерка або кров»

У Дніпрі провели акцію «Цукерка або кров»

У Дніпрі, в обласній станції переливання крові, влаштували акцію до свята Гелловіна «Цукерка або кров». Прийшовши до станції людина повинна була дати цукерку, або ж здати кров. Всі донори після здачі крові отримали подарунки. На акцію зареєструвалося більше 50 містян.

На вході в обласну станцію крові людей зустрічає відьма зі словами “Цукерка або кров”. Кожен донор, після здачі крові отримує від неї подарунок – цукерку.

Одна з донорів – Вікторія Бурлакова. Жінка постійно здає кров в обласній станції переливання. Цього року вона тут вже втретє.

«Я, звичайно, долучилась до цієї акції тому що вважаю, що здача донорської крові дуже важлива, тому що донорської крові не вистачає у лікарнях. У мене рідкісна група крові. Я вважаю, що це мій громадянський обов’язок, – допомагати людям», – каже Вікторія Бурлакова, донорка.
Володимир Маліков здає кров вже вчетверте.
«Потреба здавати кров свого часу виникла з необхідних причин, треба було терміново здати кров для близької людини. Але потім, відчувши що я маю достатньо сил, енергії, немає протипоказань, вирішив регулярно бути донором», – зазначив Володимир Маліков.
На акцію зареєструвалося більше 50 донорів, розповідає організаторка акції Галина Ляшко.
«Мета – долучити якомога більше людей долучити до здачі крові, розповісти про важливість здачі крові, щоб більше молодь підключалась. Кров – це важливий ресурс, який є у кожної людини, і він допомагає людині у будь-яких життєвих ситуаціях», – зауважила Галина Ляшко.
Такі заходи в обласній станції переливання крові планують влаштовувати й надалі, сподіваються в такий спосіб збільшити кількість постійних донорів у Дніпрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Куся  (03.11.19 17:53): Все прекрассно но увы не с медперсоналом который халатно относится к своей работе.Если платишь спасут и кровь появится и все что нужно,а нет умирай. Відповісти | З цитатою
Андрей  (03.11.19 11:39): да все чудесно) вот только куда эта кровь потом идет? Потому что как только нужна кровь, тут же предлагают 2 варианта - либо ищите донора чтоб сдал кровь, либо заплатите. Причем "срочно". Сам сдавал раньше раза 3, после "вариантов" перестал. Відповісти | З цитатою
666  (03.11.19 07:07): Только вот когда нужна кровь ДЛЯ переливания , то в больнице говорят- или ищите донора или платите.. Второй момент - знавал человека, донора, которого заразили гепатитом С, потратил колоссальные суммы на лечение и никто ничего ему не компенсировал и посылали все подальше. Так что каждый решает сам, нужно ли сдавать кровь. В целом то дело хорошее, но есть отрезвляющие реалии Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нужное дело  (02.11.19 12:50): просто некоторые при этом в обморок падают, а так тоже бы сдавали + противопоказания. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті