Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
21:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські відвідали дітей, які вилучені з прийомної сім’ї

Поліцейські відвідали дітей, які вилучені з прийомної сім’ї

Жінка-опікун, яка підозрюється у фізичному та психологічному насиллі над дітьми, знаходиться під домашнім арештом. Наразі прокуратура подала апеляційну скаргу про зміну міри запобіжного заходу для неї.

Нагадаємо, що 24 серпня Бабушкінським районним судом жінці обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Підозрювану зобов’язали не залишати місце постійного проживання без дозволу слідчого з 21:00 по 6:00 до 22 жовтня.

Також 27 серпня поліцейські ювенальної превенції Дніпровського ВП відвідали дітей, вилучених з родини 22 серпня. Четверо дітей віком 4, 6, 8 та 13 років зараз перебувають у безпеці – у центрі соціально-психологічної реабілітації.

Завдяки роботі з педагогами та психологами, з кожним днем діти все частіше посміхаються та перебувають у гарному настрої. Поліцейські привезли малечі корисні та смачні подарунки. Але найцінніше, що потребували ці діти – це увага та турбота дорослих.

За словами психолога центру, діти піддавалися фізичному та психологічному насильству. Найбільше від дій жінки-опікуна постраждав 8-річний хлопчик, якого ювенальні поліцейські виявили 22 серпня прикутим ланцюгом до дивана. Крім саден та синців, дитина має і проблеми з розвитком – хлопчик майже не розмовляє та не має необхідних для свого віку знань.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті