Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Народного депутата з Дніпра побили та облили фекаліями

Народного депутата з Дніпра побили та облили фекаліями

Сьогодні, 16-го серпня, в Київській області невідомі скоїли напад на народного депутата України Віталія Купрія. В області та місті введено план «Перехоплення».

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.
«Сьогодні, близько 10:00, двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом «Терен-4» та облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Яка це речовина – встановить експертиза», — написано в повідомлені.
Напад стався на одній з вулиць селища Гостомель. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Ірпінського відділу поліції. Встановлено, що після інциденту зловмисники втекли на автомобілі OPEL сірого кольору.

Відзначається, що для затримання зниклого авто і зловмисників на території Київщини та столиці введено операцію «Перехоплення», на пошуки орієнтовані всі наряди поліції. Зазначимо, що потерпілим виявився народний депутат Віталій Купрій. На своїй сторінці в Facebook він опублікував фото нападу і написав:

«Хто може розпізнати нападників на мене? Черговий замах».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті