Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У День Конституції молодь Дніпра подарує містянам тисячу примірників Основного закону

У День Конституції молодь Дніпра подарує містянам тисячу примірників Основного закону

З нагоди Дня Конституції України, який відзначається 28 червня, Молодіжна рада Дніпра підготувала для містян подарунок. Як і торік, представники активної молоді міста роздаватимуть на Фестивальному причалі примірники Основного закону.

Захід розпочнеться у п’ятницю, о 16:00. Про це стало відомо під час прес-конференції 25 червня.
«Минулого року з такою ініціативою виступила Молодіжна рада Дніпра, ми її підтримали. Дніпряни були приємно здивовані, коли посеред міста отримували примірники Конституції, навіть спеціально приходили, щоб взяти собі видання. Знати Основний закон, свої права та обов’язки – це дуже важливо», – зазначила заступник директора-начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я Біла.
Загалом у рамках акції заплановано подарувати містянам тисячу примірників Конституції України.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Инженер  (26.06.19 10:56): Интересный документ эта конституция, права одних своих граждан защищает, правами других пренебрегает. Так понимаю в рамках этой самой конституции людей на востоке страны убивать? Все с этим согласны? Відповісти | З цитатою
Прохожий  (26.06.19 07:45): Стесняюсь спросить - а что, больше деньги тратить не на что? Відповісти | З цитатою
а смысл?  (25.06.19 16:54): Конституцию нужно было дарить до выборов, чтобы народ понимал ложь в отношении возможностей президента на влияние определенных вещей ещё до выборов, а не после, когда зэкоманда заявила "кто поверил - сам виноват" Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті