Дві страви, три години та 22 учасники. На Дніпропетровщині обрали найкращого юного кухаря. Змагалися учні закладів профтехосвіти.
Про це сповістили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.«На Дніпропетровщині тривають конкурси серед учнів закладів професійно-технічної освіти. Обрали найкращого кухаря. За звання боролися 22 учасники. Спочатку вони пройшли тестування. Потім – показали майстерність на практиці. Приготували основну страву та десерт. На все мали три години», – розповіли в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.Найкращим визнали представника Дніпровського центру професійної освіти Дениса Гуцула.
«Переможець вразив журі якістю приготованих страв та їхньою презентацією. Адже оцінювали не лише смак, а й зовнішній вигляд їстівних шедеврів», – додали в департаменті.Переможець представлятиме Дніпропетровщину на всеукраїнському етапі конкурсу. Він відбудеться наприкінці травня у Дніпрі.
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |