Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали чоловіків, які пошкодили комунікаційний кабель

Патрульні затримали чоловіків, які пошкодили комунікаційний кабель

Сьогодні, патрулюючи на вулиці Дівоча, поліцейські помітили трьох чоловіків, які різко змінили напрямок руху та спробували втекти від охоронців порядку.

При цьому, один із них викинув на дорогу рукавиці, мішок, наповнений пошкодженою кабельною продукцією та інструменти. Саме його патрульним вдалося наздогнати.

В ході спілкування, інспектори з'ясували, що громадянин 1983 року народження разом із товаришами пошкодили та викрали комунікаційний кабель із люка, що знаходився неподалік.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Амур-Нижньодніпровського відділку поліції, для подальшого з'ясування обставин цієї події.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Л-564  (29.03.19 11:53): нужно было полициянтов отxyярить этим кабелем так, чтобы с них шкура лоскутами слезала. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті