Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
02:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ЦНАПах Дніпропетровщини відбулись туристичні флешмоби до Всесвітнього для екскурсовода

|«« «« »» »»|

Прадавній храм-обсерваторія, каскад мальовничих водоспадів, квітковий годинник та унікальні історичні пам’ятки. Усе це – на Дніпропетровщині. Із найцікавішими туристичними місцями області знайомили відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг.

«Проводити у ЦНАПах тематичні флешмоби до різних свят та визначних дат вже стало гарною традицією. Цього разу виникла ідея поєднати те, що, здавалося б, не поєднується – туризм та адміністративні центри. Вирішили знайомити наших відвідувачів із історією та пам’ятками рідного краю», - сказала заступник директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністраці Олена Лічманенко
Флешмоб присвятили Всесвітньому дню екскурсовода. Для відвідувачів ЦНАПів області - віртуальні подорожі рідним краєм, тематичні листівки та флаєри на мандрівну тематику. До ЦНАПу «Лівобережний» у Дніпрі завітали учні школи №63. Професійний екскурсовод та краєзнавець Єгор Засипкін познайомив хлопців та дівчат з історією Катеринослава і найцікавішими місцями Дніпропетровської області. Учні зізнаються – про існування багатьох пам’яток дізнались вперше.
«Виявляється, в нашій області стільки цікавого. Після екскурсії дуже захотів побувати на Токівських водоспадах та Мавринському майдані. Якби сам був екскурсоводом, обов’язково показав би ці місця своїм друзям», - сказав учень 9 класу школи №63 Олександр Покотило
Жовті Води, Новомосковськ, Кам’янське, Марганець, Синельникове…Чи не в кожному населеному пункті області є, що подивитися.
«Вперше почула, що на Дніпропетровщині є гарний водоспад та гігантські кар’єри. Хочу туди поїхати, бо це дуже цікаво – подорожувати та відкривати для себе щось нове», - сказала учениця 9 класу школи №63 Юлія Тищенко
Цікаві туристичні об’єкти – і в обласному центрі.
«Дніпропетровщина цікава тим, що зовсім не схожа на інші області України. В обласному центрі органічно переплетена історія ХІХ, ХХ століть та сучасність, що надає місту своєрідного шарму, - зазначив екскурсовод Єгор Засипкін. - Коли до нас приїздять туристи з інших країн, вони бачать прекрасну природу, загадкові місця, цікаву архітектуру. І найбільше подобається просто прогулятися містом, щоб відчути його різноманіття»
Всесвітній день екскурсовода започаткували у Лондоні у 1990 році.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті