Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оновлена обласна дитяча поліклініка у Дніпрі за два роки прийняла майже 200 тисяч пацієнтів

|«« «« »» »»|

Оновлена будівля обласної дитячої поліклініки у Дніпрі – головна прикраса цілого комплексу медзакладів на вулиці Космічна.

Сучасна клініка із модерновим дизайном, оснащена новітнім обладнанням. Все – завдяки реконструкції, яку провела Дніпропетровська облдержадміністрація. За два роки фахівці поліклініки прийняли майже 200 тисяч маленьких пацієнтів з усієї області. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Після реконструкції обласна дитяча поліклініка у Дніпрі відповідає міжнародним стандартам у медицині. За два роки заклад вже прийняв майже 200 тис маленьких пацієнтів», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

У поліклініці – 42 кабінети. Вони розташовані на трьох поверхах. Прийом ведуть 36 фахівців різних педіатричних профілів. Отримати консультацію можна з будь-якої дитячої хвороби.

«До наших фахівців приїжджають з усієї області, – сказав директор обласної дитячої лікарні Олександр Хитрик. – У разі необхідності проводимо діагностику та лікування у клініці».

На четвертому поверсі поліклініки – надсучасне неонатальне відділення реанімації. Там – перша в Україні незалежна система живлення. Світло не буде вимкнено за будь-яких обставин. Це життєво важливо для новонароджених, які дихають за допомогою спеціальних пристроїв.

«Допомагаємо малюкам із вродженими вадами розвитку, родовими травмами. Наші пацієнти – немовляти на першому місяці життя. За два роки у відділенні побувало вже 360 малюків, – розповів завідувач неонатального відділення реанімації Денис Сурков. – Переважна більшість проведених операцій – нейрохірургічні».

У 2017-му обласну дитячу поліклініку в Дніпрі визнали найкращим в Україні об'єктом громадського призначення. Першість присвоїли на всеукраїнському конкурсі Мінрегіону, Конфедерації будівельників України та Держархбудінспекції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті