Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили оновлений кабінет невідкладної стоматологічної допомоги дорослим і дітям

У Дніпрі відкрили оновлений кабінет невідкладної стоматологічної допомоги дорослим і дітям

13 лютого у Дніпрі, у стоматологічній поліклініці № 1, відкрили оновлений кабінет невідкладної допомоги. Відремонтоване приміщення оснастили новим сучасним стоматологічним обладнанням – із дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних вимог.

Кабінет невідкладної допомоги працюватиме щоденно з 20:00 до 8:00, а в неділю та у святкові дні – цілодобово.

За словами в. о. головного лікаря стоматологічної поліклініки № 1 Марти Василишиної, після реорганізації стоматологій у згаданому кабінеті невідкладну допомогу надаватимуть усім мешканцям Дніпра – і дорослим, і дітям.

«Цей кабінет працює у нашій поліклініці з 1977 року. З проведенням реорганізації стоматологій було вирішено його оновити, оскільки тепер прийматимемо тут і дітей. Зробили ремонт, оснастили сучасним стоматологічним обладнанням. У цьому кабінеті почергово працюватимуть три бригади фахівців у складі лікаря-стоматолога-хірурга, дитячого лікаря-стоматолога, медичної сестри та молодшої медичної сестри», – розповіла Марта Василишина.
Зі свого боку заступник головного лікаря з медичної частини цієї поліклініки Олена Фетісова зазначила: кабінет невідкладної допомоги користується попитом, оскільки він єдиний у міських стоматологічних поліклініках.
«За рік у цьому кабінеті невідкладну стоматдопомогу надаємо близько 14 тис. містян, а з приєднанням дитячої стоматології кількість пацієнтів збільшиться. Кабінет розташований на першому поверсі – для зручності людей з обмеженими фізичними можливостями», – сказала Олена Фетісова.
Водночас завідувач хірургічним відділенням Олександр Чередник додав: у кабінеті наявні всі необхідні медикаменти, матеріали, інструменти, які зберігаються у цілковитій стерильності. Для цього є спеціальна сучасна бактерицидна камера.








Gorod.dp.ua на Facebook.


irina0512  (20.05.21 10:52): Все кто до сих пор верит в бесплатную медицину...Перестанте тешить себя иллюзиями!За все нужно платить!Даже при НЦЗУ!В моём случае удоление зуба обошлось в 600гр. это рентген,обезболивание и само удоление!Но печаль вся в том что мне его удолили не полностью!"Обожаю нашу медицину"даже за деньги холатно относятся!!!((( Відповісти | З цитатою
горожанин  (13.02.19 20:09): Только надо за пломбы заплатить, ренген платный. Наверное надо и за обезболивающий укол заплатить. Відповісти | З цитатою
Адреса?  (13.02.19 17:35): ?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
житель  (13.02.19 17:04): Ну, дай Бог...хотя слабо верится в эти благи намерения. Год назад пришлось обратиться в эту богадельню за помощью среди ночи. У дочери так болел зуб, что терпеть уже не было никаких сил и обезболивающие не помогали. Мало того, что кабинет этот выглядел забытым Богом и людьми, с оборудованием прошлого века, так и помощи никакой не оказали. Сказали ждать утра, терпеть как-то, пить таблетки и ехать к своему врачу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті