Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
15:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина утримує всеукраїнське лідерство за кількістю Центрів надання адмінпослуг

Дніпропетровщина утримує всеукраїнське лідерство за кількістю Центрів надання адмінпослуг

Дніпропетровщина утримує всеукраїнське лідерство за кількістю Центрів надання адмінпослуг. Наразі їх – уже 58. Вони працюють за принципом «єдиного вікна» та «прозорого офісу».

Нову якість адміністративних послуг люди відчувають завдяки децентралізації, наголосив Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко в ході прес-конференції у столиці.

«Я називаю ЦНАПи обличчям влади. Вони розривають бюрократичний ланцюг між чиновником і громадянином. Причому в Центрі можна отримати не просто якісний сервіс. Торік місцеві бюджети отримали за рахунок адміністративних послуг 3,4 млрд грн. Це величезний додатковий дохід», – підкреслив Геннадій Зубко.
Нині в Україні 775 Центрів надання адмінпослуг. Найбільше їх створено у Дніпропетровській області. 58-й Центр відкрився у Могилівській ОТГ.
«Адміністративні послуги максимально наближаємо до людей. Таке завдання Президента України Петра Порошенка. Прагнемо, аби всі необхідні сервіси мешканці могли отримати в одному місці і без зайвого клопоту. Наразі на Дніпропетровщині 23 ЦНАПи та їхні філії працюють у містах, 22 – у районах, 11 – в об’єднаних громадах, 2 – в селах», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.
Найближчим часом сучасний ЦНАП запрацює в центрі Томаківської ОТГ.

У 2018-му ЦНАПи Дніпропетровщини надали більше мільйона адмінпослуг та стільки ж консультацій.

Розвивати «ЦНАПівський рух» в Україні допомагають і європейці. Зокрема, до 2020 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у регіонах буде створено та модернізовано до 600 ЦНАПів.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті