Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Царичанській громаді відкрили сімейну кімнату відпочинку

 У Царичанській громаді відкрили сімейну кімнату відпочинку

Кімната відпочинку для малюків та батьків з’явилась у мешканців Царичанської територіальної громади. Її відкрили у районній лікарні. Проект реалізували спільно з американською програмою USAID DOBRЕ.

«Облаштування сімейної кімнати у Царичанській районній лікарні – проект наших місцевих активісток. Вони брали участь у Академії лідерства для жінок, яку реалізовував Український жіночий фонд за програмою DOBRЕ. Учасниці розробляли проекти, спрямовані на розвиток своєї громади. Кращі ідеї отримали мікро-гранти від USAID для впровадження їх у життя», - розповів голова Царичанської ОТГ Геннадій Сумський.
Сімейна кімната – світла та затишна. Тут можна нагодувати, помити та сповити дитину, чекаючи на прийом лікаря. Є гаряча вода та усі необхідні засоби гігієни. Ще є «соціальна шафа» з дитячим одягом та іграшками. Їх залишають батьки, чиї діти вже виросли. Тут можуть взяти речі ті, у кого є така потреба.

«У нас на медичному обслуговуванні – більше чотирьох тисяч дітей різного віку. Ми надали приміщення у лікарні для сімейної кімнати, адже це дуже важливо – забезпечити малюкам додатковий догляд у комфортних умовах», - розповіла головний лікар Царичанського центру первинної допомоги Наталя Дениско.
Царичанська об’єднана територіальна громада утворилась у грудні 2016 року. Загалом на Дніпропетровщині – 63 ОТГ.


Gorod.dp.ua на Facebook.


СМИ  (09.12.18 18:13): У Ц-е прекрасный Дом культуры. Библиотека. Пустуют же. Заставьте их организовать разнообразные клубы и объединения за интересами, есть база и бюджетные работников. Не плодите новых бездельников, которым надо платить деньги. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті