Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бізнесмени Дніпропетровщини обговорили перспективи співпраці з провідними французькими компаніями

|«« «« »» »»|

Познайомитися із французькими бізнесменами, обмінятися контактами, обговорити подальшу співпрацю. Таку можливість отримали підприємці Дніпропетровщини. Зустріч у форматі В2В пройшла в Дніпропетровській торгово-промисловій палаті.

«Облдержадміністрація прагне організовувати корисні заходи для бізнесу. Сьогоднішній захід – один з таких. Він відкриває роботу другого Міжнародного економічного форуму, що проходитиме в Дніпрі 15-16 листопада. Чудова нагода розширити контакти, знайти нові можливості для спільної роботи», – сказав радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віталій Литвин.
На заході – поважні гості.
«Франція має одну з найпотужніших економік у світі. Дуже багато наших підприємств – лідери у свої галузях. Це сільське господарство, промисловість, авіабудівництво, ядерна енергетика, логістика, комунальне господарство, – наголосила Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон. – Сьогодні компанії наших з вами країн можуть обмінятися досвідом, налагодити співпрацю».
До пропозицій дніпровських бізнесменів готові представники 12 французьких компаній.
«Сьогодні в Дніпрі – провідні французькі компанії, що займаються комунальним господарством. Чудова можливість для наших бізнесменів поспілкуватися на цю тему. Є енергоефективні підприємства. Франція у цьому – передовик, можна дізнатися про найсучасніші технології. Є малі та середні підприємці. Вони розкажуть, як співпрацювати з ними, опановувати нові ринки», – зауважив Почесний Консул Французької Республіки в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях Геннадій Чижиков.
Схопити «удачу за хвіст» завітали 80 підприємців Дніпропетровщини.
«Ми, як юридична компанія, супроводжуємо багато проектів, у тому числі й інвестиційних. Представляємо в Україні інтереси багатьох іноземних організацій. Сьогодні ведемо переговори про співпрацю з французькою стороною», – розповіла партнер адвокатської фірми «Династія» Таміла Петренко.
На подальшу співпрацю з французами сподівається й президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко.
«На сьогодні не маємо жодної рамкової угоди щодо співпраці з будь-якою торгово-промисловою палатою Франції. Сподіваємось, що сьогоднішній візит посприяє вирішенню цього питання. Плануємо більш поглиблену роботу», – зауважив Віталій Жмуренко.
Більше 40 заходів та 150 спікерів, цікавих для бізнесу, вже завтра на другому Міжнародному економічному форумі.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті