Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нагородили призерів III Юнацьких Олімпійських ігор

У Дніпрі нагородили призерів III Юнацьких Олімпійських ігор

Голова обласної ради Гліб Пригунов особисто привітав переможців міжнародних змагань, які тільки сьогодні вранці повернулися додому.

Спортсменів зустріли біля обласної ради. Гліб Пригунов подякував призерам Олімпійських ігор за здобуті медалі та вручив сертифікати із матеріальним заохоченням спортсменам та їх тренерам:

«Завдяки вам все частіше піднімається український прапор у світі! Велика подяка за той внесок, який ви робите у розвиток спорту області та підвищення нашого престижу у світі!».

Юнацькі Олімпійські ігри в аргентинській столиці Буенос-Айресі цього року зустріли 55 учасників з України. Більшість з них – це спортсмени Дніпропетровської області. Молоді юнаки та дівчата привезли додому зі змагань 5 медалей, із них 3 золотих (Ярослава Магучих, Михайло Кохан, Валерія Іваненко- легка атлетика,) 1 срібло (Денис Кисіль - плавання) та 1 бронза (Олег Вередиба - дзюдо). В рамках програми підтримки олімпійських видів спорту, обласна рада відзначила матеріальними винагородами призерів. За перше, друге і третє місце – 30 000 грн, 25 000 грн та 20 000 грн відповідно. Не забули і про тренерів, які плідно працювали зі своїми вихованцями. Їм також надали сертифікати на матеріальне заохочення.

Голова обласної ради Гліб Пригунов зауважив, що їх досягнення демонструють глобальні зміни в спорті:

«Системний підхід до розвитку спортивної інфраструктури, будівництво нових об’єктів, підтримка молодих дарувань – все це дає реальні результати у вигляді медалей для нашої країни. Втім, головною метою є перш за все виховання молодого покоління, залучення їх до здорового способу життя, корисних звичок, становлення сильних та цілеспрямованих людей!».
Цьогоріч фінансування олімпійських видів спорту з обласного бюджету зросло вдвічі. Спортивні об’єкти активно будуються по всій території області. У 2018 році на будівництво закладів фізичної культури виділено близько 200 млн. грн. Наприклад, Будинок ігрових видів спорту планують завершити вже наступного року, також реалізовується проект будівництва спортивного комплексу із басейном у Слобожанському. Загалом триває реконструкція 20 спортивних об’єктів, будуються стадіони та спорт-майданчики.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті