Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині розпочались масштабні навчання з евакуації людей

|«« «« »» »»|

Оперативне оповіщення та евакуація людей. На Дніпропетровщині відпрацьовують дії на випадок надзвичайних ситуацій чи аварій. Навчання – у семи містах та 12 районах області. Вони триватимуть до 19 жовтня.

«Відпрацювання якісного та оперативного реагування на надзвичайні ситуації актуальне повсякчас. Всі територіальні управління цивільного захисту та державної служби з надзвичайних ситуацій завжди повинні бути напоготові. Вкрай важливі своєчасне оповіщення та евакуація населення. Це і відточуватимуть протягом навчальних днів», – підкреслив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман.
Відпрацьовують п’ять надзвичайних ситуацій, які теоретично можуть виникнути на території регіону.
«Серед змодельованих ситуацій – аварії на Кременчуцькій гідроелектростанції, Кам’янському водоканалі, аміакопроводі в Солонянському районі та підрив боєприпасів на залізничній станції Павлограду. Навчання орієнтовані на органи місцевого самоврядування та підрозділи управління цивільного захисту», – сказав начальник управління цивільного захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації Сергій Коваленко.
Евакуацію людей відпрацювали і в Кам’янському. За легендою, місцеві мешканці потрапили в зону затоплення через прорив дамби Кременчуцької ГЕС.
«Ми організували пункти евакуації у місцевих будинках культури. Там зібрали людей і оперативно відправили їх автобусами до безпечних місць», – сказав провідний інженер служби охорони праці Дніпровського металургічного комбінату Володимир Кононенко.
Навчання відбуватимуться до 19 жовтня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Болезный Образ Жизни  (17.10.18 10:46): Мне нравится это... "вывезли в безопасные места" ))) а назад как, вернули? или вывезли с концами так сказать? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті