Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кинута батьками в "Охматдиті" маленька Кам'янчанка знайшла родину

Кинута батьками в

Як уже повідомлялося, у березні в адміністрації Південного району відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалось питання призначення опіки над малолітньою Кариною Агріпішиною.

Керівництво адміністрації та служби у справах дітей інформує, що Карина вже вдома, а її опікуни стали дійсно справжніми батьками для дівчинки.

Також в стінах адміністрації відбулося знайомство опікуна Карини – пані Віталії – з батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу Альоною та Віктором Благовещенськими, де знайшли своє щастя та істино батьківську любов і турботу молодші сестрички Карини – Злата і Мілана.

Київські гості відвідали оселю подружжя Благовещенських, де за родинним столом зібрались всі вихованці цієї дружної родини. Батьки обмінялись контактними телефонами, щоб сестри, не зважаючи на відстань, могли підтримувати постійний зв’язок.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті