Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У музеї історії Кам’янського відкриється виставка живопису Бориса Сердюка

У музеї історії Кам’янського відкриється виставка живопису Бориса Сердюка

12 лютого в музеї історії міста відкривається виставка живопису Бориса Сердюка «Краса довкілля вабить око». Ім’я художника Бориса Сердюка добре відоме в Україні: учасник багатьох мистецьких заходів, успішний митець, він має широке коло друзів та шанувальників як в Україні, так і у далекому зарубіжжі.

Борис Сердюк народився у місті Конотоп Сумської області 30 червня 1960 року. Перші кроки в образотворчому мистецтві він зробив у стінах рідної школи, потім навчався в місті Юріїв-Польський в педагогічному училищі. Після закінчення училища повернувся до рідних країв, став працювати учителем креслення і малювання.

Згодом зрозумів, що для художника над усе важлива свобода творчості, тому через сімнадцять років покинув викладання і зосередився на творчій праці. Художник щасливий, що має можливість займатися улюбленою справою, яку вважає сенсом свого життя. Чотири роки тому Борис Сердюк переїхав до Кременчука, відтоді живе і працює у цьому місті.

В його житті були падіння й злети, перемоги в конкурсах і визнання шанувальників, але він ніколи не припиняв наполегливий пошук власного шляху у мистецтві. У давнину сердюками називали професійних гетьманських піхотинців, тому , мабуть, від своїх предків художник отримав у спадок не тільки прізвище, але й чимало козацьких рис, таких як працьовитість, скромність та людська гідність.

На виставці представлені, в основному, нові роботи, які широко не експонувалися. Говорити про картини майстра – справа невдячна. Роботи Бориса особливі – вони написані душею. Варто своїми очима побачити і відчути дивовижну гармонію природи на полотнах художника й доторкнутися до великої таємниці Мистецтва.

Виставка працюватиме до 11 березня. Відкриття експозиції відбудеться 12 лютого о 15 годині.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті