Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Любителів зимового дайвінгу із незаконним виловом виявив водний патруль

Любителів зимового дайвінгу із незаконним виловом виявив водний патруль

Браконьєри виловили 15 сомів та 1 судака.

10 лютого, близько 11-ї години дня водний патруль під час відпрацювання прибережної території спільно з рибінспектором помітили на Дніпрі гумовий човен із підвісним двигуном. В ньому перебувало 2 невідомих. Човен рухався вбік Південного мосту. Патрульним здалося це підозрілим, адже навігація давно закрита. Вони прослідкували за рухом човна, рухаючись за ним уздовж берега. Він став причалювати до місця, де стояв автомобіль Hyindai Santa Fe, втім, коли у човні побачили на березі патруль, різко змінив напрямок руху і поплив до острову Каменуватий.

Приставши до його берега, один із чоловіків виклав із човна речі і залишився там. А судноводій знову повернувся до місця перебування автомобіля. Там на нього чекали поліцейські. Вони провели поверхневу перевірку транспортного засобу. Там знайшли мішок із рибою та балон для дайвінгу. Потім патрульні переправилися на острів Каменуватий і затримали 50-річного рибалку, який там залишився. Поряд із ним лежали 2 мішки з рибою, а також 2 пневматичні підводні рушниці, 2 ліхтарика, кисневі балони, редуктор та компенсатор. Загалом, браконьєри виловили 15 сомів та 1 судака. Оскільки в такій риболовлі вбачалися ознаки кримінального злочину за ст. 249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом), водний патруль викликав слідчо-оперативну групу Амур-Гавані. За попередньою інформацією, збитки склали 7 тисяч гривень.




Gorod.dp.ua на Facebook.


ИринаМ  (13.02.18 10:33): Уже и так в Днепре кроме канализационных сливов ничего не осталось, последнее убивают. Это смешной штраф, это так издевка Відповісти | З цитатою
горожанин  (13.02.18 00:07): Конфисковать средства рыбной ловли и транспорт. Браконьеров оштрафовать на сумму чтоб мало не казалось. Охоту и рыбною ловлю запретить лет на 10. Відповісти | З цитатою
Тимур  (12.02.18 21:39): Вот этот убийца природы. Конфисковать всё, включая баллоны, ружья и Santa Fe. Сбежнев Александр. http://alexsom.pp.ua/gallery.html Відповісти | З цитатою
!!!  (12.02.18 17:57): Давно пора запретить и охоту и рыбалку на 10 лет! Наши загребущие не знающие меры людишки не видят краев. Скоро будет уничтожено все! Очень жаль Відповісти | З цитатою
подводник!  (12.02.18 15:52): Блин! Ну вот "чудаки" же! Из-за таких вот ... периодически стает вопрос о запрете подводной охоты... Мало того что в запрет, так еще и сомят таких малышей... Жесть! 7000 грн. это мало! Надо хотя бы 70 000 грн.
Но я вам хочу сказать, что это не подводные охотники, а просто "чудаки"-браконьеры/промысловики. Подводный охотник никогда не пойдет на охоту с баллонами, т.к. это:
1. Запрещено
2. Не спортивно
3. Не правильно!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті