Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шашкісти з Кам`янського завоювали 20 медалей чемпіонату України

Шашкісти з Кам`янського завоювали 20 медалей чемпіонату України

Кам'янчани отримали більше третини медалей, які можна було завоювати в особистих змаганнях (20-ть з 54-х).

З 1 по 8 лютого в Івано-Франківську проходив молодіжний чемпіонат України з міжнародних шашок. Спортсмени Дніпропетровської області, яку представили 14 кам'янчан, зуміли в особистих змаганнях трьох програм турніру – класичній, швидкій та блискавичній – завоювати 20 медалей (5 золотих, 7 срібних, 8 бронзових). Також молоді шашкісти нашого регіону тричі ставали найсильнішими в командному заліку.

Чемпіонат країни з шашок-100 визначає не тільки найсильніших інтелектуалів у цьому виді спорту в країні, але і є відбірковим. Для кам’янських спортсменів дуже важливо було потрапити в трійку призерів своїх вікових категорій в класичній програмі, щоб в серпні і жовтні 2018 року представити наше місто, область і Україну на чемпіонатах Європи і світу відповідно.

Потрібного результату вдалося досягти шістьом спортсменам:

- в категорії «молодь» – Ользі Губарєвій (кандидат у майстри спорту, ДДТУ) і Анастасії Лашковій (кандидат у майстри спорту, ДДТУ);

- «кадетам» – Олександру Шнейдеру (кандидат у майстри спорту, СЗШ №40) та Вірі Попрузі (майстер спорту, НВО-ліцей НІТ);

- «юним надіям» – Івану Сурову (1 розряд, гімназія №39) і Єві Бабій (1 розряд, СЗШ №40).

Варто зазначити, що ця шістка привезла в Кам'янське 16 нагород різного ґатунку. Крім них по два рази на п'єдестал пошани піднімалися Ілля Балабан (1 розряд, СЗШ №40) та Данііл Агарков (кмс, НВО-ліцей НІТ).

Всього ж в активі нашої молодіжної дружини – більше третини медалей, які можна було завоювати в особистих змаганнях (20-ть з 54-х), і три перших місця в командному заліку. Можна констатувати – представники кам'янської шашкової школи на «відмінно» впоралися з поставленим завданням. І якщо хтось із нашої молоді не зміг виступити краще, так це тільки через високу конкуренцію. У спорті багато хто хоче перемагати. Наймолодшим учасником команди Дніпропетровщини став Богдан Демидас (2 розряд, колегіум №16). Незважаючи на продемонстрований скромний результат, шашкіст не злякався серйозних суперників – приїхав і зіграв з ними. Участь в подібних змаганнях завжди дозволяє нарощувати свій потенціал.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті