Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі прокуратура вимагає від двох підприємств сплатити понад 3,5 млн грн заборгованості

У Дніпрі прокуратура вимагає від двох підприємств сплатити понад 3,5 млн грн заборгованості

Прокуратурою Дніпропетровської області пред’явлено дві позовні заяви в інтересах Дніпровської міської ради про стягнення з приватних підприємств понад 3,5 млн грн заборгованості за договорами про пайову участь на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Дніпро.

Відповідно до статті 71 Бюджетного кодексу України кошти пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту, отримані відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» є джерелами неподаткових доходів місцевих бюджетів і включаються до бюджету розвитку. Вони мають виключно цільове призначення – створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

Через неотримання цих коштів значно недофінансуються проекти та програми створення і розвитку інженерно-транспортної, соціальної інфраструктури, що зумовлює погіршення рівня життя мешканців територіальної громади.

Наразі позовні заяви перебувають на розгляді господарського суду Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті