Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
14:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали чоловіків, причетних до крадіжки металу

Патрульні затримали чоловіків, причетних до крадіжки металу

4 лютого, близько 3 години ночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про підозрілих осіб біля одного з будинків на вулиці Немировича-Данченка. Заявник повідомляв, що невідомі щось виносять із підвалу.

Патрульні одразу прибули за вказаною адресою. Обстеживши прилеглу територію, інспектори виявили, що з вентиляційного отвору підвалу будинку висунуті металеві труби. А неподалік вони знайшли й затримали 2 чоловіків, які намагалися заховатися. Поряд із ними лежали 4 труби. На руках та одязі громадян були помітні сліди бруду та іржі.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманих до Самарського відділку поліції для з'ясування усіх обставин події.

Того ж дня, близько 19-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степовій у Новоолександрівці невідомі зрізують водостічні труби.

Патрульні прибули на місце події й за допомогою місцевих мешканців затримали 3 чоловіків, яких виявили біля автомобіля «Богдан» 211010. У відчиненому багажнику транспортного засобу лежав саморобний газовий різак. Неподалік патрульні знайшли розрізані водостічні металеві труби.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманих до Дніпровського відділку поліції.





Gorod.dp.ua на Facebook.


СантаБарбара  (06.02.18 12:54): Интересно трубы сняли действующие? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті