Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

"Навчився по Інтернету": Школяр із Дніпра став переможцем всесвітнього музичного фестивалю у Німеччині


Школяр із Дніпра підкорив німців грою на губній гармоніці. 14-річний Микита Кутовий став одним із переможців всесвітнього музичного фестивалю у німецькому Троссінгені. І це попри те, що хлопець – самоук.

14-річний Микита Кутовий на губній гармоніці грає близько трьох років. Учиться самотужки, переважно на відеоуроках в Інтернеті. У музичних школах Дніпра викладання цього інструмента немає, повідомляє 5 канал.

"Кожна гармонь – це різні тональності. Є високі, є низькі. Наприклад, у мене найнижча є", - каже Микита.
Успіхам підлітка радіє його викладач з фортепіано. У Ксенії Калашникової Микита вчиться вісім років.

"Губна гармонь складна тим, що тут немає у кого повчитися. Тобто, це інструмент досить рідкісний для України, і звичайно те, що Микита вчився по Інтернету і досяг такого рівня - це просто вражає. Тому що нікому почути, підправити, розповісти", - зазначає викладачка фортепіано Ксенія Калашникова.
У німецький Троссінген на фестиваль губної гармоніки батько і син Кутові вирушили разом. Заповнили анкету учасника, хоча сподівалися лише відвідати майстер-класи відомих музикантів.

"Були роздуми, тому що рівень високий і поїхати та зганьбитися не хотілося. Порепетували і вирішили, що можна на щось розраховувати у плані потрапляння у десятку", - ділиться переживаннями батько Микити Олександр Кутовий.
Микита Кутовий виявився наймолодшим учасником на конкурсі і єдиним з України. Перемогу школяр здобув в одній із 12 категорій - серед 33 претендентів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оливер  (06.12.17 12:14): Вот такой уровень преподавания фортепиано, что проще выучиться самостоятельно через Интернет, чем за 8 лет в музыкальной школе Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті