Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Найбільший прапор України, допомога бійцям АТО та сучасне медичне обладнання: підсумки тижня від ДніпроОДА

Найбільший прапор України, допомога бійцям АТО та сучасне медичне обладнання: підсумки тижня від ДніпроОДА

Найбільший прапор України, що здійняли в небі, реабілітація та житло для АТОвців, сучасний томограф для лікарні Мечникова.

Про підсумки тижня під час публічного звіту обласної влади в ДніпроОДА розповіла радник очільника регіону Ольга Горб.

«Найбільший прапор України у День незалежності розгорнули у небі над Дніпропетровщиною. Його розміри 9 на 12 метрів, площа - 108 квадратних метрів. Це одна з родзинок фестивалю «Вільне небо», який вже вдруге організовує команда Валентина Резніченка. Цього року на аеродромі в Майському зібралося близько 25 тисяч людей», - розповіла Ольга Горб.

У лікарні імені Мечникова запустили сучасний томограф. Він дозволить проводити діагностику на рівні світових стандартів. За допомогою американського обладнання можна виявити надскладні хвороби серця, захворювання судин головного мозку, внутрішніх органів і кінцівок. Новітні технології дозволяють суттєво знизити променеве навантаження та скоротити час обстеження до п’яти хвилин.

«Найсучасніший Центр відновного лікування для учасників АТО побудуємо в Сурсько-Литовському. Вже розпочали проектування. Планується обладнати три відділення на 20 людей кожне. Розпочнеться будівництво центру вже наступного року», - розказала Ольга Горб.

З початку року 41 родина АТОвців отримала квартири на Дніпропетровщині.

«Ще 19 родин наразі обирають собі нове житло. На придбання квартир нашій області з держбюджету виділили майже 43 мільйони гривень», - розповіла Ольга Горб.

Рідні загиблих АТОвців з Дніпропетровщини відвідали Всеукраїнську зустріч «Єдина родина України» у Тернополі. Акція вже вдруге зібрала сім’ї загиблих в АТО з усієї України, щоб допомогти налагодити їм теплі стосунки.

«Запрошуємо бійців АТО на безкоштовні заняття з айкідо. Курси запропонувала обласна федерація айкідо – ДніпроОДА задумку підтримала. Заявки приймають у Центрі допомоги учасникам АТО на пр. Поля, 1», - зазначила Ольга Горб.

Радник очільника області розповіла, що 29-го серпня троє бійців АТО відправляться на реабілітацію до Литви. Вже третій рік поспіль балтійська країна приймає поранених. За цей час у Литві відновили здоров’я 120 АТОвців, ще 6 – відправляться до кінця року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:


ЧёрнаЯ ж ОПА  (29.08.17 07:56): Флаг, флаг - как это мило.. флаг, флаг - без перерыва.. Відповісти | З цитатою
Евгений  (28.08.17 22:46): Флаг, Атошники, Атошники, флаг...вот это работа я понимаю, сжечь бы вас к чертям всех, дармоеды Відповісти | З цитатою
Кеша  (28.08.17 16:30): За флаг особое спасибо! Такой гордости я давно не ощущал! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті