Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі затримали наркодилерів, які продавали психотропи по телефону

У Кривому Розі затримали наркодилерів, які продавали психотропи по телефону

Члени злочинної групи налагодили у місті схему розповсюдження психотропної речовини «метамфетамін» та пігулок «Ефіна», які містять прекурсор.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності встановили схему, за якою діяли зловмисники. Наркозалежні замовники у телефонному режимі замовляли необхідну їм кількість психотропної речовини, після чого на їх мобільний приходили повідомлення з реквізитами на оплату.

Вартість метамфетаміну коливалася від 125 до 250 гривень в залежності від дози. Після повної сплати вартості товару, один із членів групи повідомляв місце знаходження замовленого наркотику.

В ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України у лютому поточного року, було встановлено, що розповсюдження метамфетаміну членами злочинної групи почалося з серпня 2016 року. До складу групи увійшли жителі м. Кривий Ріг з кола знайомих 26-річного організатора. За їх допомогою ринок збуту психотропної речовини вдалося розширити за межі міста Кривий Ріг.

24 травня працівники управління протидії наркозлочинності провели санкціонований обшук за місцем проживання організатора групи, під час якого було вилучено 18 г метамфетаміну, 58 пластикових трубочок з розфасованим метамфетаміном, 304 конвалюти з пігулками «Ефіна», банківські картки, 2 обрізи мисливських рушниць та 10 набоїв до них, 3700 гривень, 3 мобільні телефони та 22 сім-картки, 4 ваги та записи з чорновою бухгалтерію з місцями закладок і кількістю проданого.

Цього ж дня двом членам групи було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Чоловікам обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, жінці – у виді домашнього арешту. На теперішній час проводяться заходи зі встановлення всіх злочинних зв’язків членів групи.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті