Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У соцоб'єкти Марганця, Нікополя та Дніпра позапланово дали тепло

У соцоб'єкти Марганця, Нікополя та Дніпра позапланово дали тепло

Використання альтернативного палива – оптимальний вихід, коли тепло треба подати позапланово.

За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, саме такі сучасні котельні дозволили у нинішніх складних погодних умовах терміново підключити до опалення садочки, школи та лікарні у Марганці, Нікополі та частково Дніпрі.

«Вихід в такій ситуації – альтернативне опалення. Подача тепла здійснюється у лічені хвилини. Переваги такої системи вже відчули у Марганці, Нікополі та частково Дніпрі – тут запустили тепло у 24 садках, 12 лікарнях та 10 школах», – наголосив він.

Підключити централізоване опалення у несезон практично неможливо – лімітів на газ вже немає, а вузли обліку опломбовані. Несанкціоноване ж підключення блакитного палива обійдеться у тиждень очікування та подвійний тариф. Заощадити та подати тепло виключно у садочки, школи, лікарні не вийде – котельні опалюють усі об'єкти, в тому числі й житлові будинки, зазначив Валентин Резніченко.

Котельні на альтернативному паливі працюватимуть у Марганці, Нікополі та частково Дніпрі, доки у цьому буде потреба.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Света  (24.04.17 14:48): У миня есть необходимость!
Мне холодно дома.
Ни топят нихрена!
Куды бечь?
Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (21.04.17 15:09): Никто не хочет домой.. ни пациенты.. ни двоюшники.. дажэ у яслях усе просюца на продлёнку и пелёнку от удовольствия.. везде побывала сама - знаю не по наслышке.. невозможно скрыть слёзы благодарности за их счастливое детство и богатырское.. чи той козацькэ.. здоровапострофя.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті