Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині інспектори перевіряють стан доріг області

На Дніпропетровщині інспектори перевіряють стан доріг області

Після зими дороги потребують ремонту, прибирання, поновлення дорожніх знаків, розмітки тощо. Аби попередити автоаварії через незадовільні дорожні умови, виявити недоліки в утриманні вулично-дорожньої мережі, поліцейські проводять додаткові позапланові обстеження автомобільних доріг та вулиць населених пунктів області.

Під час огляду співробітники поліції перевіряють стан покриття проїзної частини, узбіч, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, дорожніх знаків, огороджень, зовнішнього освітлення, а також облаштування залізничних переїздів.

Окрему увагу приділяють облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків, схемам організації дорожнього руху.

На сьогоднішній день підрозділами поліції вже обстежено 1538 км автодоріг державного значення та 534,7 км вулиць, на усунення недоліків видано 27 приписів, направлено 27 інформацій та складено 8 адміністративних протоколів за ст. 140 ч.1 КУпАП на дорожні організації.

За результатами огляду будуть визначені обсяги першочергових робіт для ліквідації виявлених недоліків. Власникам вулично-дорожній мережі будуть надані відповідні вимоги, визначені чіткі строки їх виконання та забезпечено контроль за їх здійсненням.

Додаткові обстеження будуть проводитись і надалі.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Да Вы ШО!?  (20.03.17 12:05): Пускай поедут так же и в Таромское!
Братьев Трофимовых, Мостовая, Кирова...
Відповісти | З цитатою
Боря  (20.03.17 11:30): экспертов нужно мордякой протянуть по трассам: Днепр-Запорожье, Днепр - Херсон, Днепр - Кривой Рог... и пусть там найдут хоть 1 км дороги без ям!! Відповісти | З цитатою
Водитель2  (20.03.17 10:08): Обратите внимание на ул. Кутузова, Авиационная, Караваева!!! Відповісти | З цитатою
Не верю  (18.03.17 20:59): Зайдите пожалуйста на ул. Дементьева. Ямы сплошные, грохот от машин, уснуть в домах с трудом удается. И это десятки лет, кто как может так и засыпает ямы, но увы они опять такие же. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (18.03.17 12:13): Как можно проверять то,чего в настоящий момент нет!!!Что-б константировать факт их отсутствия? Відповісти | З цитатою
водитель  (18.03.17 03:27): за город выехать страшно на седане!
Днепр - Киев - 3 покрышки.
чтоб вас черти драли!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті