Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Покровська мерія взяла приклад з ДніпроОДА та готується до відкриття власного буккросингу

|«« «« »» »»|

З сотню томів класичної та сучасної літератури, фантастики, детективів та наукових посібників. У міській раді Покрова з'явиться власний куточок буккросингу.

Користуватися ним зможуть працівники та гості держустанови. Правила прості: взяв книгу – постав на заміну іншу. Таку ідею перейняли у ДніпроОДА.

«Команда Дніпропетровської ОДА започатковує нові тренди. Один з них – буккросинг в адмінбудівлі, яким може скористатися кожен бажаючий відвідувач, – зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик. – У будівлі облдержадміністрації три буккросинги. Наш приклад вже наслідували у мерії Марганця та одному з департаментів регіональної Нацполіції. Днями ще одна бібліотека з'явиться у міській раді Покрова. Таку ініціативу підтримуємо та даруємо збірки».

Буккросинг відкриють на першому поверсі Покровської мерії. Книжки розмістять на спеціальних креативних полицях. Вони формують слово «READ», що у перекладі з англійської – «читати».

«Побачили буккросинг у ДніпроОДА – й одразу загорілися. Це чудова ідея – популяризація читання, – розповів міський голова Покрову Олександр Шаповал. – Наповнити полиці книжками допомогла команда Валентина Резніченка, передали нам сто книжок. І класику, і сучасні видання».

Користуватися куточком з літературою зможуть усі бажаючі. Щоправда, тут діють правила буккросингу: той, хто взяв книгу, має поставити на заміну іншу. Так бібліотека буде постійно оновлюватися.

За останній рік команда Валентина Резніченка придбала для шкільних бібліотек близько 100 тисяч нових книжок.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Иван  (23.02.17 15:14): А в Шевченковском райисполкоме Днепра граждан, винужденных часами стоять в очередях за получением админуслуг, охрана райисполкома не пускает в туалет... Допрыгались! И здобулы! Стыд! И позор! Мерии и меру! Изментите свою политику отношения к людям в простом! А потом уже занимайтесь буккроссингом. Відповісти | З цитатою
нацистам=сіоністам  (23.02.17 15:12): дебілятушки в УКРАЇНІ меріЙ мерів пуріців та бозєй НЕ ІСНУЄ!!!
ЧИТАЙТЕ КОНСТІТУЦІЮ
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті