Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Повернення з війни...

Повернення з війни...

Кожне повернення військових із зони бойових дій українці зустрічають по-особистому.

Тому що повернення захисників, які щодня ризикували життям, заради миру та незалежності держави, заслуговує на всебічну повагу і вдячність. Військовослужбовці військової частини 3021 Національної гвардії України повернулися до Дніпра після виконання бойових завдань у зоні АТО.

Протягом 2х місяців вони з честю виконували службово-бойові завдання в на передовій в складі оперативного командування нацгвардії України в секторі «Д». За їх плечима посилена охорона важливих державних воєнних об'єктів на передовій від атак агресора, де вони неодноразово перебували під обстрілами противника. Попри все вони зберегли військову честь та мужність.

Зараз військові прибули на бойове злагодження та чергову підготовку перед наступними бойовими завданнями. Самі відважні отримали почесні відзнаки голови облради.

«Наша область відправила на військову службу в АТО чи не найбільшу кількість військовослужбовців. Всі вони з честю та мужністю захищають наш мир та простір. Завдяки їм ми маємо чисте небо над головою та спокій у домівках. Вони не дають просунутись агресору у глиб країни та мужньо боронять окуповані території. Від імені депутатського корпусу та мешканців Дніпропетровщини дякую кожному військовому за звитягу та мужність», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Димка  (22.02.17 09:39): Я так понимаю, не дай бог поздравить кого-то из них 23 февраля. Реакция непредсказуема. Відповісти | З цитатою
Gonzo  (21.02.17 23:07): не надо вешать заголовок, что вернулись с войны. Кто сказал что война??? Говорите прямо, "из АТО в интересах Порошенко" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті