Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
09:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В 2016 році 66 дніпровських підприємців позбулися ліцензій за продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім

В 2016 році 66 дніпровських підприємців позбулися ліцензій за продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім

Впродовж минулого року місцеві бюджети Дніпропетровського регіону отримали 79,2 млн. грн. від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. З них 59,1 млн. грн. – тільки від ліцензування роздрібної торгівлі.

Про це повідомив начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Дніпропетровській області Денис Дегтярьов.

Усього в області діє 12281 ліцензія на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами по 4495 суб’єктам господарської діяльності.

Наразі, протягом 2016 року суб’єкти господарювання Дніпропетровщини отримали 13477 ліцензій, з них 7417 – на право здійснення торгівлі у роздріб алкогольних напоїв та 6060 – тютюнових виробів.

Разом з тим, з січня по грудень минулого року за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 2054 ліцензії; анульовано – 2193, в тому числі – 66 за продаж алкогольних та тютюнових товарів особам, які не досягли 18 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті