Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
09:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники Управління праці та соціального захисту населення безпідставно виплатили переселенцям 4,3 млн бюджетних гривень

Працівники Управління праці та соціального захисту населення безпідставно виплатили переселенцям 4,3 млн бюджетних  гривень

Органи прокуратури Дніпропетровської області розпочали дев’ять кримінальних проваджень відносно працівників Управління праці та соціального захисту населення районних рад у Дніпрі, Кам’янському, Кривому Розі, Павлограді та Нікополі.

Провадження буди розпочаті за фактами службової недбалості під час нарахування щомісячної адресної допомоги особам, які переміщаються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Щомісячна адресна допомога надається для покриття витрат на проживання, у тому числі й на оплату житлово-комунальних послуг. Проте вказані працівники, неналежним чином виконуючі свої службові обов’язки, протягом 2014-2016 років не проконтролювавши достовірність внесення відомостей переселенцям, призначили виплату допомоги особам, які не мають підстав її отримувати (мають депозитні кошти у сумах, що перевищують 10-кратний розмір прожиткового мінімуму; є власниками житлових приміщень, розташованих в інших регіонах; володіють двома або більше транспортними засобами тощо). Також допомога безпідставно призначалась людям у той період, коли вони не перебували на підконтрольній Україні території. Через це з державного бюджету було зайве перераховано понад 4,3 млн. грн.

Відомості за даними фактами вносилися до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1,2 ст.364, ч.1,2 ст.367 та ч.1 ст.190 КК України (зловживання службовим становищем, службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки та шахрайство).

Досудові розслідування у вказаних кримінальних провадженнях тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (21.11.16 20:13): Скажите а каким образом работники соц.служб должны были проверять наличие машин,депозитов и прочего,наличия квартир в других регионах?Это бред!!!Девочки не волнуйтесь адвокат Вам в помощь!Страна у нас такая!-:)! Відповісти | З цитатою
***  (21.11.16 17:14): а сколько из незаконно выплаченных денег "осело" по карманам этих работников?
сколько они получили откатов за возможность получать эти деньги?
и самое главное, сколько настоящих переселенцев не получили ни копейки?
вопросов много - ответов нет!
Відповісти | З цитатою
Макс  (21.11.16 16:52): Да, нашли крайних. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті