Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
17:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов привітав зі 100-річним ювілеєм одну з найстаріших мешканок міста на Дніпрі

|«« «« »» »»|

8 квітня жителька Дніпропетровська Наталія Лісняк відзначила своє 100-річчя. Із поважною датою жінку вітали рідні та близькі. З сотим Днем народження одну з найстаріших мешканок міста на Дніпрі особисто привітав і міський голова Борис Філатов.

Очільник Дніпропетровська побажав Наталії Павлівні довгих років життя і привітав її квітами та коштовним подарунком.

Міський голова особисто приїхав до іменинниці. Поважного гостя в родині бабусі Лісняк зустрічали всі разом. Ювілярка не приховує радість – найприємніше, що про неї пам’ятають рідні та близькі. Візит очільника Дніпропетровська для неї став також неабияким подарунком.

«Наше славне місто завжди було міцне своїми людьми. І дуже важливо, щоб були такі сім’ї, аби зберігалася наступність поколінь і така міцна дружба», - сказав Борис Філатов.

За своє довге життя Наталія Павлівна мала значну трудову кар’єру. Жінка працювала і на Дніпропетровському Хлібокомбінаті № 2, і в одному з колгоспів Царичанського району Дніпропетровщини.ПрацювалаНаталія Павлівна в Дніпропетровських яслах-садочку №2, де була помічником вихователя.

Разом із родиною жінка пережила жахи Другої світової, отримала статус учасниці війни. У повоєнні часи Наталія Павлівнапрацювала прибиральницею на фабриці індпошиву та ремонту одягу, звідки і пішла на пенсію.

Найбільше, каже сторічна ювілярка, завжди переймалася, що не зможе трудитися на благо родини та рідного міста. Одну з кращих її робіт – тканий килим – у сім’ї Наталії Павлівни зберігають до сих пір.

«Зараз, бачите, дожила до 100 років. Я любила шити завжди. Дітям своїм. Що могла, то і робила», - розповідає ювілярка.

За своє довге життя Наталії Павлівни створила велику сім’ю.

Народила двох доньок. А тепер має вже чотирьох онуків, трьох правнуків та навіть одного праправнука. Не зважати на вік і продовжувати радіти життю жінці допомагають підтримка рідних. Однією з головних умов довголіття.

Зазначимо, що до кінця року свій сотий ювілей мають відзначити ще близько 10 довгожителів Дніпропетровська.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Яна Тесленко  (18.04.16 17:38): Враньё! Моей бабушке 103 года, так что насчёт старейшей жительницы города вы погарячились. Відповісти | З цитатою
ЧириПаха  (11.04.16 17:34): А пару-тройку лет назад её со столетием Вилкул чи то Колесников поздравляли.. Відповісти | З цитатою
обыватель  (11.04.16 17:09): Счастье-то какое. Надеюсь, что я не доживу до пенсии. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті