Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
22:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центрі Дніпропетровська демонтували аварійну споруду, яка загрожувала життю та здоров’ю городян

|«« «« »» »»|

Про конструкцію, яка перебувала в аварійному стані, у «Міськсвітло» повідомили дніпропетровці. Стовп лінії електромереж вже довгий час стояв порожнім, та коли споруда покосилася, люди забили на сполох.

Новопризначений директор КП «Міськсвітло» Віктор Старовойтов на скарги городян відреагував миттєво. Роботи розпочали у вівторок об 11 годині ранку. Вже за три години з вулиці аварійний стовп прибрали. Усі лінії електропередач локалізували на сусідній опорі. Тож вдалося обійтися без збоїв у електропостачанні. Робота тролейбусів також не зазнала відчутних змін.

Опора лінії електромереж, що стояла по вулиці Володимира Мономаха, була на балансі міського трамвайного управління. Аварійний стовп прибрали силами КП «Міськсвітло» та аварійної служби контактних мереж. За роботами наглядали також представники поліції. Правоохоронці допомогли очистити майданчик біля аварійної споруди від припаркованих автівок.

«До комунального підприємства надійшло звернення від жителів міста щодо аварійного стовпа. Оцінивши всю ситуацію, було прийнято рішення демонтувати електроопору, щоб уникнути її подальшої руйнації з нанесенням збитків власникам автівок або здоров’ю людей», - каже директор комунального підприємства «Міськсвітло» Віктор Старовойтов.

Такий демонтаж у Дніпропетровську не рідкість. Аварійні роботи проводяться регулярно.

«Заходи носять комплексний характер. Наприклад, вчора подібні роботи ми виконували на вулиці Космічній. Це наша спеціалізація, ми маємо встановлювати нові та ліквідувати старі опори», - зазначив Старовойтов.

Віктор Старовойтов запевнив – у його відомстві відкриті до звернень дніпропетровців. Залишити своє повідомлення зі скаргами чи пропозиціями можна за адресою: вул. Шинна, 26, або за телефонами: 745-13-07, 745-31-29.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (23.03.16 12:40): "улице Владимира Мономаха" *** это где вообще? о_О Відповісти | З цитатою
местная  (23.03.16 11:21): Пишите в скобках старые названия улиц, пока не запомним! Відповісти | З цитатою
Днепропетровск  (22.03.16 19:08): Опора линии электропередач, что стояла на улице Владимира Мономаха, была на балансе городского трамвайного управления. // -про какой город идет речь ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Урль  (22.03.16 18:25): Если угрожала жизни горожан, то просто демонтаж - недостаточное наказание, пусть несёт ответственность в соответствии с УК. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті