Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дмитро Погребов зустрівся із Послом Франції

Дмитро Погребов зустрівся із Послом Франції
Сьогодні із робочим візитом до Дніпропетровська завітала делегація із Франції. Її очолила пані Ізабель Дюмон – Надзвичайний і Поважний Посол Франції в Україні.

Вони зустрілися із першим заступником міського голови Дмитром Погребовим, аби обговорити загальний стан справ у місті.

«Мені дуже приємно знаходитися тут. Це мій перший візит до Дніпропетровська. Сьогодні ми маємо намір розвивати відносини з вашою країною і безпосередньо із Дніпропетровськом в усіх напрямках», - зазначила пані Ізабель Дюмон.

У ході робочої зустрічі представники обох сторін обговорили важливі питання життєдіяльності Дніпропетровська. Зокрема, розвиток транспортної системи. В першу чергу – добудування другої ліні метро.

Дмитро Погребов запевнив представників французької делегації, що місцева влада всіляко зацікавлена у вирішенні цієї проблеми і вже є перші результати – проведено тендер та окреслена сума проекту.Поруч із цим торкнулися і питання розвитку електротранспорту. Наразі, кількість електроавтомобілів на дніпропетровських дорогах незначна. А перехід як раз на електромобілі зменшили б шкідливі викиди в атмосферу.

«Місцева влада зацікавлена у розвитку цього питання. І все, що залежить від муніципалітету (зведення спеціальних місць для підзарядки авто) ми готові реалізовувати, лише необхідно обговорити деталі даного проекту з компанією, яка погодиться на реалізацію проекту», - зазначив Дмитро Погребов.

І в продовження теми екології, перший заступник наголосив, що зараз команда мера активно займається вирішенням питання з облаштування та реконструкції очисних споруд у місті. Багато років цим ніхто не займався. Тому наразі це питання потребує глибокого вивчення.

«Франція із чудовими традиціями та багаторічною культурою. Хотілося бзробити впевнені кроки для розвитку туристичних проектів. І зробити Україну більш привабливою для французького туриста», - зазначив генеральний директор французької туристичної фірми Вадим Грабарчук.

У відповідь Вадим Погребов обома руками підтримав цю ініціативу, і зазначив, що наразі команда Бориса Філатова ініціювала проект-реконструкцію декількох місцевих музеїв. І шукає креативних менеджерів для організації та розробки цікавих туристичних маршрутів.

«Це дуже гарні ідеї. Ми вдячні за вашу відкритість та готовність працювати. Надалі ми будемо більш активно співпрацювати із вашою областю та безпосередньо Дніпропетровськом», - підсумувала зустріч Надзвичайний і Повноважний Посол Франції пані Ізабель Дюмон.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожаночка  (11.03.16 11:36): кто такой Вадим Погребов?
"В ответ Вадим Погребов обеими руками поддержал эту инициативу, ..." (предпоследний абзац)
мда уж... скорей всего имели ввиду Дмитрия Вадимовича Погребова. У вас что там несколько человек писало статью и никто её не редактировал?
Уважаемые, наймите хорошего редактора!!! Вот комменты ж вы нормально чистите, ах ну да, это ж не грамматика.
Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (11.03.16 04:58): С большой буквы Посла ли? Відповісти | З цитатою
Письмо на песке  (11.03.16 00:14): Прочти, Ветер! Відповісти | З цитатою
Ура незолотой батон  (10.03.16 19:02): Как мы ждали, ждём и будем ждать Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті