Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Реєструвати дітей до дитячих садків необхідно через сайт електронної реєстрації

Реєструвати дітей до дитячих садків необхідно через сайт електронної реєстрації
Подавати заявки на влаштування дітей до дитячих садків можна буде лише через сайт електронної реєстрації reg.isuo.org.

Про це під час прямої телефонної лінія повідомила методист науково-методичного центру управління освіти та науки міської ради Олена Кисільова.

«Електронна реєстрація дітей до дитячих садочків існує з 2012 року для обліку дітей, які потребують місць у дитсадках. Зараз готується відповідне розпорядження, щоб така реєстрація була обов’язковою для усіх, хто хоче влаштувати своїх дітей до того чи іншого дошкільного закладу. Реєстрація проходить на сайті reg.isuo.org батьками або особами, які їх замінюють. Подавати заявку можна лише в один садок», - сказала Олена Кисільова.

За її словами, після успішної реєстрації для кожної заявки встановлюється автоматично статус «Заявку зареєстровано» та присвоюється реєстраційний номер. Номер, дата та час реєстрації не підлягають зміні за жодних умов. Завідувач або відповідальна особа відділу освіти зобов’язані батькам надавати всю необхідну допомогу, пов’язану із заповненням заяви, а також доступ до інформації, яка міститься у Реєстрі.

Вона також зазначила, що прийом дітей до дитсадка здійснюється завідувачем відповідно до списків, сформованих базою даних упродовж періоду комплектації груп раннього та молодшого віку (серпень) поточного року та протягом року − для інших вікових груп у відповідний дитячий садок. У випадку недоукомплектування груп завідувач садка приймає дітей упродовж календарного року відповідно до списків, сформованих знову ж таки базою даних через електронну реєстрацію.

Під час прямої телефонної лінії Олена Кисільова додала, що у місті продовжується робота по відкриттю додаткових груп у працюючих дитсадках.

«Нещодавно було відкрито 1 групу раннього віку на 15 місць у дитячому садочку № 258. На завтра заплановано відкриття ще однієї групи на 20 місць у садку №261. До кінця року заплановано відкрити ще 16 додаткових груп у дитячих садках міста, а також відновити роботу дитсадків №№ 200, 379».

У місті функціонують 207 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів з дошкільними відділеннями.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Елена  (10.05.18 14:20): Зарегистрировались в электронной очереди, сад закрыли на ремонт, ремонта не видно( Сад закрыт, телефон не работает, мобильный ответственного за регистрацию указан не верно! Куда идти?? Відповісти | З цитатою
Наталья  (02.07.17 18:21): Обман и коррупция в электронной очереди:
https://www.youtube.com/watch?v=GXmPNsOtA1E

Факт мошенничества в электронной очереди и коррупции на лицо.
Відповісти | З цитатою
Edika  (10.03.17 11:15): Сайт не работает или открыли другой ресурс? Где регистрировать ребенка в детский сад? Хотела через интернет зарегистрироват ь, чтобы наверняка взяли моего ребенка (ибо у нас заведующая сначала смотрит на твой социальный статус, а уж потом решает брать твое детище или нет, практика показала, что если сам несешь документы, то тут 50/50 зарегистрируют тебя или нет, потом перед самым выходом в детский сад, оглашают, что на вас места не хватило), а тут такое .. Может кто знает телефон тех. поддержки сайта. Сайт - на сегодняшний момент является острой необходимостью. .. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
жизнь тлен  (27.01.16 23:16): Хорошо, что у меня нет детей, благо проблем и без них нынче хватает. Відповісти | З цитатою
Алена  (27.01.16 20:09): Прозрачных списков очереди в детский сад не существует. Реально никто из родителей не может видеть очереди в садик и кто на каком месте. И когда освобождаются места - это тоже нельзя узнать. Даже после электронной регистрации все равно нужно ехать через 10 дней в райисполком на прием, где сидят заведующие и писать заявление о приеме в садик. Решающее слово в приеме все равно остается за заведующей. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
потрлеблятель  (27.01.16 18:26): То есть без интернета теперь в садик вообще не попасть? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті