Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Різьба по дереву та Петриківський розпис: дніпропетровців запрошують на майстер-клас від народного художника країни

Різьба по дереву та Петриківський розпис: дніпропетровців запрошують на майстер-клас від народного художника країни
Дніпропетровців запрошують на виставку відомого українського митця Андрія Пікуша. Чоловік займається Петриківським розписом декілька десятиліть та переконаний: кожен орнамент у малюнку є оберегом.

Насолодитися роботами талановитого майстра та створити власну неповторну картину можна 5 листопада о 16.00 у художньому музеї.

Андрій Пікуш – Народний художник, Заслужений майстер народної творчості, Лауреат премії ім. К. Білокур, член Національної спілки художників, голова ради «Центру народного мистецтва «Петриківка». Титанічна творча діяльність митця відзначена орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Спектр його робіт широкий: малює на папері та робить шедеври з деревини. Митець знає секрети її обробки, вивчає токарну справу, ручну техніку. У скарбниці художника ошатні баклаги, ступки, декоративні тарілки та багато іншого. Він – людина з досвідом, все життя присвятив Петриківському розпису. Родина підтримує чоловіка та поділяє його інтереси.

Познайомитися з відомим майстром та його сім’єю зможуть всі бажаючі. 5 листопада чоловік проведе майстер-клас безпосередньо на виставці.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Петрика  (30.10.15 03:43): Багато хороших працівників на Петриківській фвбриці "Дружба" я знав. А Андрія Пікуша _ перший раз чую.Тож коли і де він сам намалювався? А в народі Петриківську фабрику "Дружба",називали "Звіринниць". Чому? Може хтось дасть відповідь? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сеня  (30.10.15 00:31): вы разбираетесь в живописи. резьбе по дереву? Відповісти | З цитатою
правда  (29.10.15 22:57): Этот Андрей тоже метнулся с сумкой и кошельком в Киев и вернулся народным художником! Відповісти | З цитатою
Днепр  (29.10.15 20:59): Ой, это вилкулу писал. Извините, Андрей. Мы творческих личностей уважаем ))) Відповісти | З цитатою
Днепр  (29.10.15 20:58): Метнулся в Киев. Метнулся обратно. Просто, уйди. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті