Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині створять регіональну програму по забезпеченню житлом військових та сімей загиблих воїнів АТО

На Дніпропетровщині створять регіональну програму по забезпеченню житлом військових та сімей загиблих воїнів АТО
На Дніпропетровщині створять регіональну програму по забезпеченню житлом військових та сімей загиблих воїнів АТО. Розробляти програму буде робоча група, до складу якої увійдуть представники обласної та місцевої влади, громадські організації та учасники АТО. Кошти на реалізацію програми будуть виділятися з обласного та місцевого бюджетів.

Багато військовослужбовців та сімей загиблих учасників АТО потребують соціального захисту від держави. Особливо гостро стоїть питання із забезпеченням житлом. Створення такої програми – це перший крок до його вирішення. Щоб цей процес був максимально ефективним, працюватимуть над програмою як спеціалісти, так і самі учасники АТО.

Як повідомлялося, на сьогодні у Дніпропетровській області проживають 328 сімей загиблих воїнів АТО, з них потребують покращення житлових умов 63 родини. На даний момент 6 сімей військовослужбовців отримали власне житло.

Нагадаємо, Державним бюджетом України на 2015 рік передбачено:

- 300 мільйонів гривень на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I - II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов;

- майже 1,4 мільйони гривен на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Збройних Сил України, Управління державної охорони України, Служби зовнішньої розвідки України, а також на будівництво (придбання) житла для осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Некст  (14.05.15 08:01): Сколько уже бессмысленно погибло в этой напрасной войне? 60 000? Или уже больше? Нескольким семьям может датут несколько хрущевок. А чем заменить потерю 60 000 детей/отцов/сыновей? Відповісти | З цитатою
Житель города  (13.05.15 14:56): проезд машины на Донбассе стоит до 150 000 грн., зачем им еще и квартиры давать за счет бюджета ? Відповісти | З цитатою
zzz  (13.05.15 14:53): гнилая страна.. чтобы получить свое жилье нужно или работать не разгибая спины, жить на хлебе и воде или погибнуть на войне... рабство. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті