Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області 6 сімей загиблих військовослужбовців отримали власне житло

У Дніпропетровській області 6 сімей загиблих військовослужбовців отримали власне житло
6 сімей військовослужбовців, які загинули в АТО, отримали власне житло в Павлограді, Кривому Розі, а також у с. Грузьке Криворізького району. На сьогодні на квартирному обліку в територіальних органах Дніпропетровської області перебувають 63 сім'ї загиблих військовослужбовців.

Зазначимо, що право на отримання житла мають сім'ї військовослужбовців - учасників АТО, а також родини, які втратили годувальника.

Для того, щоб стати на облік та оформити відповідні документи потрібно перш за все звернутися до виконкому за місцем проживання або за місцем роботи (якщо підприємство має житловий фон). Особі, що має намір стати на квартирний облік, повідомлять, який пакет документів їй необхідно подати.

Отримати консультацію з цього питання можна в Інформаційному центрі для учасників та постраждалих в АТО (Дніпропетровськ, пр. Кірова,1, облдержадміністрація) або за телефоном (056) 742-85-09 ( з понеділка по п'ятницю з 09.00 до 18.00).

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Кряж  (06.05.15 05:55): Тут некоторые думают, что речь идёт о квартирах в новых домах... Наивные! Мазанка или "хрущёвка" (подкрашенная) - тоже "собственное жильё". Если б "хоромы", которые достались "счастливчикам" олигарховой щедрости действительно было бы стоящим, то об этом трубили бы всё СМИ день и ночь! А так дуракам рассказали о "собственном жилье" и они расфантазировали сказку в целую сагу! Відповісти | З цитатою
Коммунальная квартира  (05.05.15 19:15): Коммуняки заселили бы в бараки.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті