Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
05:59

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


18 грудня 2017, 09:55

Свята для дітей Дніпра розпочались

Святий Миколай вже почав поздоровляти дітей.
У храмі Різдва Пресвятої Богородиці 17 грудня зібрались сотні родин з різних куточків Дніпра, адже свято Миколая – це найбажаніший день у році для всіх дітлахів. Захід організувала Дніпровська Єпархія УПЦ КП разом з Міжнародним благодійним фондом Олександра Петровського «Солідарність» та Обласною радою. Серед запрошених були діти-сироти, діти з обмеженими можливостями та діти з родин загиблих бійців АТО. Для них підготували понад 500 солодких подарунків, тематичну виставу та цікавий інтерактив. А Вертеп - вистава «Книга Миколая» сподобався усім присутнім. Дітки залюбки спілкувались, розважались і героями казок і весело проводили час на дитячому майданчику.
Сьогоднішнім днем розпочалася низка зимових новорічних свят, які завжди з радістю усі чекають. Саме у цьому храмі дніпряни відзначають День святого Миколая, адже за 5 років існування він об’єднав навколо себе велику кількість парафіян з різних куточків Дніпра».
Побудований храм Різдва Пресвятої Богородиці у 2013 році меценатом і патріотом міста Олександром Петровським при підтримці друзів. Цей храмовий комплекс завжди відкритий для відвідувачів. На його території розташована недільна школа та дитячий ігровий майданчик. Саме тому сюди завжди приходять багато дніпрян разом з дітлахами. В цей для всіх парафіян пройшла божественна літургія.
Настоятель храму отець Віталій (Лопушанський) привітав усіх зі світлим днем Миколая: «Враховуючи те, що свято припадає на вівторок, коли усі діти будуть у школі, ми вирішили святкувати день святителя Миколая у неділю, аби не відволікати малечу від занять. Я дякую організаторам заходу, особисто голові обласної ради Глібу Пригунову та меценатам нашого храму. Бажаю божого благословення усім діточкам і всім українським родинам!».
Гліб Пригунов: « Вже не перший рік ми допомагаємо організовувати Дніпровській єпархії УПЦ київського патріархату День святого Миколая. Це завжди радість для дітей, єднання навколо духовності для дорослих і просто добра справа, яку зазвичай і робить Святий Миколай!».















Переглядів: 964
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (18.12.17 10:09): Подробно:
https://mbfs.com.ua/
Відповісти | З цитатою
fundsolidaritycomua  (18.12.17 10:08): Подробно: https://www.facebook.com/mbfsolidarnost/posts/30103518707618 6 Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті