Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
16:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепр был и будет городом света!

|«« «« »» »»|

В нашем городе продолжают реализовывать интересные проекты подсветки фасадов исторических зданий и новых объектов.

Долгое время жители и гости Днепра из-за Большой войны, обстрелов врагами нашей инфраструктуры и регулярных отключений электроэнергии не могли любоваться вечерней подсветкой города. Ведь зимой приходилось отключать даже вечернее освещение улиц…

К счастью и благодаря нашим ВСУ, со временем ситуация стабилизировалась. Сейчас вечерняя подсветка возвращена на большинство знаковых объектов города. Несмотря на войну, ведется разработка креативной вечерней подсветки тех объектов, строительство которых продолжается в Днепре.

И нет сомнений в том, что после нашей Победы Днепр будет еще красивее и ярче!

Крупный инвестор в сфере строительства, предприниматель Вадим Ермолаев рассказал о том, какие проекты вечерней подсветки уже реализовало его предприятие, и что планируется в ближайшем будущем:

«Напередодні війни у Дніпрі відчувався стан піднесення. Ми очікували певного “ренесансу” в розвитку міста. Не проходило тижня, щоб якийсь девелопер не анонсував новий проект. Ця галузь развивалась дуже динамічно, великою була і конкуренція. Ця конкуренція позитивно стимулювала забудовників міста. Конкурувати ціною, особливо в преміум-сегменті, нікому не було цікаво. Забудовники конкурували якісними показниками:

- благоустроєм;

- підсвіткою фасадів;

- якістю матеріалів;

- залученням відомих архітекторів з гарною репутацією.

Конкурентне середовище змушувало вмикати креатив…

Окремо зупинюсь на моменті підсвітки фасадів. У цьому аспекті частіше за все ми співпрацюємо з всесвітньо відомою компанією Expolight. Це лауреат багаточисельних нагород міжнародних конкурсів. І тим приємніше, що це - компанія з рідного нам Дніпра, наші “земляки”. Доречі, команда Expolight принесла і об’єктам Alef Estate багато нагород світового рівня та публікацій в європейських та американських спеціалізованих журналах. Разом з ними ми також реалізували підсвітку пам’ятки архітектури - Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв.

Що мені подобається в співпраці з ними - це те, що їхні ідеї надихають людей. Це не беззмістовне встановлення різноманітних ліхтариків. Наприклад, коли ми проводили історичну реставрацію Катеринославської суконної фабрики в Дніпрі, Expolight прийшов до нас з наступним концептом: освітлити пам’ятник архітектури як якийсь артефакт, підкреслити його поважний вік і тонко пропрацювати все історичні моменти. Тому світильники розташовані так, щоб виявляти історичні нерівності фасаду, показати, що будівля – не імітація споруди XIX століття, а дійсно належить до тієї епохи і володіє довгою історією. Оцініть всі тонкощі цього проекту.

Ще один приклад. Прямо зараз ми реалізуємо підсвітку нашого нового апарт-комплексу. Це Port City, об’єкт, що розташувався прямо біля річки Дніпро. Основною ідеєю освітлення апарт-комплексу Port City буде створення ефекту руху води по поверхні фасаду. Також на території навколо комплексу створюється ефект світлових хвиль. Він буде досягатись за допомогою скляних лінз, які виготовляються компанією Expolight повністю вручну, це тонка робота.

Тисячі дрібниць та маленьких нюансів - все це робить кожний проект цінним. У нас в компанії ви ставимось до кожного об’єкту як до дитини. Думаю, наші клієнти це відчувають, тому довіряють нам. Кожний наш проект - це наша мрія, яку ми хочемо втілити в реальність.

Місія полягає в тому, щоб не просто зводити будинки, а будувати сучасне європейське місто. Це наша позиція, і звісно, наша конкурентна перевага».

Фото со страницы Вадима Ермолаева.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (4)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте