Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині перша людина отримала біометричний паспорт

На Дніпропетровщині перша людина отримала біометричний паспорт
Заявки на отримання біометричних паспортів подали понад 600 мешканців області. Про це під час прес-конференції розповіла перший заступник начальника державної міграційної служби у Дніпропетровській області Світлана Куляба

Світлана Куляба зазначила, що впровадження нової системи отримання закордонних паспортів для міграційної служби наразі є пріоритетним.

«У Дніпропетровській області вже понад 600 осіб подали заяви на отримання біометричних паспортів і одна людина уже його отримала. Зовні він абсолютно нічим не відрізняється від паспортів, які видавали раніше, тільки на останній сторінці є особливі малюнки, які видно лише під спеціальним освітленням», - сказала вона.

Ціна таких документів становить 518 грн. за не терміновий і 775 грн. за терміновий. Час виготовлення паспортів з відбитком коливається від 1 до 3 тижнів, а термін дії складає 10 років.

Біометричний паспорт можна оформити і отримати виключно особисто. У Дніпропетровську це можна зробити на вул. Поля, 1 та вул. Червоної, 2А, в Ленінському та Бабушкінському підрозділі міграційної служби.

«Важливо, що паспорти для виїзду за кордон, які були видані раніше, будуть дійсні стільки, скільки вказано в документах. Переваги біометричних паспортів над звичайними з'являться в тому випадку, якщо Україна вступить до єврозони. Також будь-який громадянин може оформити закордонний паспорт без своїх відбитків. Ціна становитиме 461 грн. (не терміновий) і 718 грн. (терміновий)», - додала Світлана Куляба.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Вопрос  (28.01.15 17:28): Есть ли льготная скидка цены для инвалидов войны? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті