Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У фіналі конкурсу «Модний ЕТНО сезон» свої колекції продемонструють 8 молодих дизайнерів

У фіналі конкурсу «Модний ЕТНО сезон» свої колекції продемонструють 8 молодих дизайнерів
Фінал відбудеться у неділю, 21 грудня, о 13.00 у ТЦ «Караван». На відвідувачів чекатиме показ стильних речей з національними етно-мотивами, які можна буде придбати за доступними цінами, хороша музика, цікаві конкурси та сюрпризи. Переглянути модний показ зможе кожен бажаючий, вхід – вільний.

«Ми запрошуємо всіх мешканців міста та області на фінал конкурсу «Модний ЕТНО сезон». Цей конкурс обіцяє бути досить яскравим і ексцентричним. Наші дизайнери пошили дуже красиві речі і ми хочемо, щоб ви все це оцінили. Також в живу співатимуть молоді таланти, які брали участь у Х-факторі. Між показами будуть конкурси та сюрпризи», - зазначила начальник управління розвитку споживчого ринку облдержадміністрації Маргарита Зотова.

З декількох десятків претендентів до фіналу вийшло 8 дизайнерів. Серед них є як молоді люди, які опановують професію швачки, так і любителі. Під час показу вони презентують від 5 до 10 ексклюзивних речей. Не всі дизайнери погодилися їх продати, проте деякі з них можна буде придбати за доступними цінами. Хто з претендентів посяде 3 переможних місця, визначить журі, до якого ввійдуть дизайнери одягу, засновник модного журналу та представник керівництва області. Переможці отримають цінні призи. Так, за перше місце молодому дизайнеру вручать планшет.

«Сьогодні молодь дуже динамічна. Якщо ми підтримаємо її, завтра будемо мати результат. Модний етно-сезон - це інноваційний майданчик для талановитих молодих дизайнерів. Цей проект дозволяє молоді розкритися по-новому, - сказав директор молодіжного центру Дніпропетровщини Андрій Сухарєв. - На заході буде дуже цікаво, тому що молоді люди, які прикладають зусилля до його організації, дуже творчі, дуже заряджені. Я вчора бачив костюми і там дійсно є, на що подивитися».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті