Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 01 липня 2024
12:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До 50 тисяч гривень на енергоефективні проекти можуть отримати жителі області від Дніпропетровської обласної ради

До 50 тисяч гривень на енергоефективні проекти можуть отримати жителі області від Дніпропетровської обласної ради
До 30% економії теплоносіїв, «+ 22» у під'їздах та не менші температурні показники у квартирах відтепер мають мешканці будинку №13а по вул. Суворова (ЖБК №118 «Ореол»). Підвищити енергоефективність будівлі вдалося завдяки участі у регіональному конкурсі міні-проектів з енергозбереження та енергоефективності серед локальних громад.

Соціальний грант від Дніпропетровської обласної ради у розмірі майже 50,5 тис. грн. та співфінансування від самих мешканців будинку дозволили встановити у під'їздах 32 металопластикових вікна. Загальний бюджет міні-проекту склав більше 84 тис. грн.

За словами голови правління ЖБК №118 «Ореол» Олега Браславця, результати говорять самі за себе: завдяки утепленню, температурний режим теплоносія до будинку знижено з 80 до 40 градусів і це значна економія для мешканців. При цьому у під'їздах та квартирах не стало холодніше, а, навпаки, вдалося підвищити температуру до 22 градусів тепла. Загальна ж економія енергоносіїв з одного квадратного метру близько 5 грн. і це не межа. У планах мешканців – 50% економії теплоносіїв. Досягти цього хочуть, встановивши у під'їздах теплозбережні двері.

«Коливання цін на енергетичному ринку не так болісно вдарить по тим, хто заздалегідь подумав про енергозбереження. 30% економії в умовах постійного зростання вартості теплоносіїв - вагомий результат. Ми бачимо користь для дніпропетровців від участі у регіональних програмах по енергоефективності, тому шукаємо нові можливості для реалізації подібних ініціатив», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

1 грудня стартував черговий етап конкурсу міні-проектів з енергоефективності та енергозбереження серед локальних громад ОСББ, ЖСК та ОСН на 2015 рік, який дозволяє отримати до 50 тис. грн. Детальну інформацію про участь у ньому можна дізнатись на сайті: http://energy.oblrada.dp.ua/

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Алина  (15.12.14 09:41): Доброго дня. Окрім сайту, інформацію щодо участі у конкурсі для ОСББ, ОСН та ЖБК можна отримати за телефоном: 742-80-07.
З 2014 року облрада проводить ще й конкурс мікро-проектів для членів ОСББ, ОСН та ЖБК, який передбачає виділення до 10 000 грн на проведення заходів з енергозбереження в квартирах. Більш детально про умови участі у конкурсі Ви маєте змогу прочитати на сторінках сайту: http://energy.oblrada.dp.ua/programs/grants_for_citizens
Відповісти | З цитатою
Давно пора  (12.12.14 14:42): Кризис-это двигатель к прогрессу. Только не надо говорить, что это наши достижения, это нужно было сделать ещё лет 20 назад ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (42)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті